Nella Kharisma - Sayang 2


Cobo Rungokno
Tembang Kangenku Iki
Dewi Asmoro Tulung Omongno
Aku Isih Ngenteni

Ombak Segoro
Kok Sajak Ngelengake
Nambai Kangenku Soyo Gedi
Nganti Kepati Pati

Andaikan Sayangku Sakiki
Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Slalu Memadu Cinta

Bungahing Atiku
Sedihing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi
Moto Iki Angel Di Meremake
Mung Lam Lamat
Esem Lan Manismu

Kapan Kubertemu
Sak Kedeping Moto
Wes Marem Atiku

Cobo Rungokno
Tembang Kangenku Iki
Dewi Asmoro Tulung Omongno
Aku Isih Ngenteni

Ombak Segoro
Kok Sajak Ngelengake
Nambai Kangenku Soyo Gedi
Nganti Kepati Pati

Andaikan Sayangku Sakiki
Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Slalu Memadu Cinta

Bungahing Atiku
Sedihing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi
Moto Iki Angel Di Meremake
Mung Lam Lamat
Esem Lan Manismu

Kapan Kubertemu
Sak Kedeping Moto
Wes Marem Atiku

Andaikan Sayangku Sakiki
Iseh Ono Neng Kene
Kita Akan Slalu Memadu Cinta

Bungahing Atiku
Sedihing Atiku
Hanya Dalam Mimpi

Rino Lan Wengi
Moto Iki Angel Di Meremake
Mung Lam Lamat
Esem Lan Manismu

Kapan Kubertemu
Sak Kedeping Moto
Wes Marem Atiku